La Cooperativa Lletera Campllong va ser fundada l’any 1995. El 2017 es van incorporar ramaders de la Cooperativa de Mollerussa i junts, cooperativament, afrontem amb millors garanties els reptes de la ramaderia i l’agricultura actual. Treballem plegats perquè les granges i les famílies que les explotem puguem fer arribar al consumidor una llet d’una qualitat excel·lent. Proximitat, qualitat i, sobretot, gust.

Com vam nèixer?

Vam néixer de la inquietud d’uns quants productors de llet per tenir la nostra pròpia cooperativa, la qual cosa va comportar que la secció de comercialització de llet, que havia nascut anys enrere a la seu de l’antiga Sant Isidre de Cassà de la selva SCCL, proposés fundar la Lletera Campllong SCCL.

Quina és la nostra activitat?

Els nostres socis són productors de llet de vaca, que anem a recollir diàriament amb cisternes preparades per mantenir el producte en fred, després de sortir dels tancs de refrigeració de cada explotació. Portem la llet directament de les granges a la nostra planta transformadora, des d’on l’envasem i distribuïm als comerços.

Com aconseguim una llet de qualitat?

Per aconseguir una llet de qualitat, cal donar una bona formació als socis productors. Per això la nostra cooperativa imparteix anualment cursos especialitzat en aspectes molt variats: la qualitat de la llet, el maneig de les vaques, la problemàtica del sector lleter, etc. A més d’un llarg recorregut per tots els temes que puguin interessar al nostre grup.

Actualment el tema que estem tractant a les jornades formatives És el Benestar Animal, Wefare Quality. Cal dir, que la llet dels nostres productors passa per una rigorosa anàlisi per tal d’aconseguir una llet de qualitat. A més, se segueixen uns controls de traçabilitat de tota la llet produïda.

qualitat

Gust i qualitat

Traçabilitat i garantia, llet exclusiva dels nostres socis.

proximitat

Proximitat

Produïm, envasem i distribuïm la llet de les nostres granges.

benestar-oz82d4gnl2lwcipwwfbx3jz170p9p9747i38ugo8nk

Benestar animal

En base als requisits

de Welfare Quality®.